ДЕЛОВНА СОРАБОТКА

 

 

 

Почитувани колеги

 

Со задоволство сакаме да ве информираме дека нашата команија е отворена за соработка со сите компании кои работат во IT  областа.

 

За деловните партнери важат специјални услови и дисконтни цени.

 

Имаме организирана достава на територијата на целата држава.

 

Брзината на нашите услуги и добрите цени се нашите главни адути.

 

Професионализмот е загарантиран за него не дискутираме.

 

 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today36
Total261457

Visitor IP : 35.175.107.142 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА