ОПРЕМЕНОСТ

 

За успешно изршување на сложените операции при поправката на лаптоп компјутери покрај големата стручност потребен е и соодветен алат.

 

Нашиот сервис е опремен со следниве поважни системи:

 

- најсовремени реворк станици и тоа инфра ред, дарк инфра ред и hot-air

- комори со контролирана атмосфера

- рачни дувалки на врел воздух 

- лемни станици hako i weller

- мерни системи fluke

- flash i eeprom   програматори

- наменска опрема за проверка и репарирање на батерии

- алат за репарирање на LCD панели

- алати за работа со микро електроника и дијагностика на  PCB

 

 

 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today36
Total261457

Visitor IP : 35.175.107.142 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА