Добредојдовте

 

 


К2лаптоп е компјутерски сервис за сите видови компјутери и LCD монитори, а наша специјалност е поправката на лаптоп компјутери.


Нашиот тим е составен од сервисери со високо стручно образование и искуство во IT областа повеќе од 15 години.


Поседуваме најсовремена опрема од типот на rework станици со кои сме во можност да вршиме најсложени операции на матични плочи.


Контактирајте не за да се уверите во нашата стручност брзина и разумни цени.


Дијагностиката е бесплатна и ја добивате истиот ден .


Работиме со клиенти од целата држава а за компјутерски фирми даваме специјални услови.



 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today36
Total261457

Visitor IP : 35.175.107.142 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА