К2ЛАПТОП

ЛАПТОП СЕРВИС

ANY BRAND ANY PROBLEM

К2лаптоп - компјутерски сервис за PC и лаптоп компјутери, монитори и играчки конзоли. Наша специјалност е поправка на матични плочи од лаптопи и микроелектроника. Сервис за сите брендови и сите проблеми, хардвер и софтвер. Располагаме со знаење искуство и опрема за решавање на проблемите за кратко време по разумна цена.

-матични плочи, било каков проблем на матична

-бга чипови, промена и реболинг

-поправки на лцд панели и замена

-поправка на механички проблеми

-скршени делови и механизми од екрани

-напојување и конектори

-софтвер и безбедност

 

компјутери

-компјутер кој не се уклучува

-поправка на матични плочи

-поправка на напојувања

-софтвер и безбедност 

-поправка на сите видови на монитори

играчки конзоли

-поправка на плејстејшан и х бокс 

-поправка на матични плочи

-конектори и хдми

-проблеми со напојување

 

спасување на податоци

-спасување податоци од расипани уреди

-податоци од усб стик, хард диск и ссд 

-чистење на инфицирани фајлови

 

laptop servis, popravka na maticni  od laptop, skrseni mehanizmi, problemi od  isturena tecnost promena na lcd ekrani problemi so virusi i podatoci k2laptop.com specijaliziran laptop servis skopje aerodrom.  Popravka na kompjuteri graficki karti playstation    servis za laptopi popravka na laptopi  servis za kompjuteri

mk_MK