за нас

K2LAPTOP SERVIS

Ние сме тим со искуство во ИТ и микроелектроника повеќе од 30 год. Располагаем со знаење, искуство, опрема и резервни делови да ги решиме сите ваши проблеми. Располагаме со најсовремени индустриски машини за работа со бга компоненти, реболинг, мерни уреди и тестери. 

mk_MK