УСЛУГИ

ЛАПТОП СЕРВИС

-матични плочи, било каков проблем на матична

-промена на бга чипови и реболинг

-поправки на лцд панели и замена

-поправка на механички проблеми

-скршени делови и механизми од екрани

-напојување и конектори

-софтвер и безбедност

 -техничко чистење, промена на паста и термални падови

компјутери

-ПЦ кој не се уклучува

-поправка на матични плочи

-поправка на напојувања

-софтвер и безбедност 

-поправка на сите видови на монитори

-поправка на графички карти

-техничко чистење, промена на паста и термални падови

играчки конзоли

-поправка на плејстејшан и х бокс 

-поправка на матични плочи

-конектори и хдми

-проблеми со напојување

спасување на податоци

-спасување податоци од оштретени уреди

-податоци од усб стик, хард диск и ссд 

-чистење на инфицирани фајлови

mk_MK